fbpx

Уебинари по Позитивно Възпитание

Чудите се как позитивното възпитание може да се прилага в конкретни ситуации с децата? Гледайте тези уебинари в удобно за вас време и научете ефективни тактики за по-спокойно родителство. Ще получите както разбиране защо подхождаме по определен начин, така и конкретни стъпка-по-стъпка насоки. Ще можете да приложите новите идеи ведната и бързо да видите резултати.

Как да подкрепим тревожното дете

Научете какви са корените на тревожността и как да възпитавате увереност и смелост.

Страхът и тревожността са едно от най-често срещаните емоционални предизвикателства, които могат да затруднят детето и нас, родителите.

В този уебинар ще научите:

позитивно възпитание

Как да изградим здрава връзка с децата

Тайната на “успешното” родителство не е в тактиките, стратегиите или специални фрази, а в това каква значимост имаме за нашето дете.

Любящата и силна връзка е предпоставката детето да чувства сигурност, значимост, щастие, любов и да има мотивация за сътрудничество.

В този уебинар ще научите:

Да разберем детската агресия

Знаете, че имате добро дете, но понякога то удря / хапе / рита / хвърля предмети?

Искате да възпитавате с любов, но се притеснявате, че агресията ще продължи?

Има начин да замените тревогата, която изпитвате за поведението на детето си, с подход, който ще го подкрепи както сега, така и в дългосрочен план!

агресия малко дете удря хапе хвърля

Как да научим детето да подрежда

Изтощени ли сте от безкрайното прибиране на играчки? Опитали сте да научите детето да ги прибира, но за сега няма напредък? Този уебинар е вас! Ще научите точно какво може да очаквате за всяка възраст на детето и как да започнете с малки, но солидни стъпки към един чудесен навик. И вие и детето ще сте по-спокойни, горди и щастливи 🙂

да научим детето да подрежда

Как да научим детето на гърне

Независимо дали имате бебе, което никога не е сядало на гърне, или малко детенце, което вече категорично отказва да погледне към гърнето, този безплатен уебинар ще ви помогне да разберете как най-добре да подкрепите детето. Ще научите за подготовката, стъпките за усвояване на нови умения и затвърждаването им, както и какво да правите при най-често срещаните затруднения.

как да научим детето на гърне

Как да научим детето да играе само

Искате ли да имате малко повече време за себе си? Да имате време, в което детето щастливо си играе самичко без да търси внимание или участие от вас? Самостоятелната игра е изключително полезна и важна за децата и в този уебинар ще научите точно как да подкрепите детето – от подготовката на средата, до любящо насърчаване.

Как да подготвим детето за новото бебе

Появата на нов член на семейството е огромна промяна за малкото дете! Нормално е то да чувства доза несигурност и притеснение, дори да показва радост и вълнение.

В този БЕЗПЛАТЕН уебинар ще научите:

  • Как да говорите с детето за бебето
  • Как да му помогнете да се справи с притесненията и несигурността
  • Как да подхранвате близост м/у детето и бебето още преди раждането 
  • Подготовка на детето за раждането и първите дни с бебето
  • Основни грешки и как да ги избегнете
ще ставаш кака или батко