fbpx

Уебинари по Позитивно Възпитание

Чудите се как позитивното възпитание може да се прилага в конкретни ситуации с децата? Гледайте тези уебинари в удобно за вас време и научете ефективни тактики за по-спокойно родителство. Ще получите както разбиране защо подхождаме по определен начин, така и конкретни стъпка-по-стъпка насоки. Ще можете да приложите новите идеи ведната и бързо да видите резултати.

Как да научим детето да подрежда

Изтощени ли сте от безкрайното прибиране на играчки? Опитали сте да научите детето да ги прибира, но за сега няма напредък? Този уебинар е вас! Ще научите точно какво може да очаквате за всяка възраст на детето и как да започнете с малки, но солидни стъпки към един чудесен навик. И вие и детето ще сте по-спокойни, горди и щастливи 🙂

да научим детето да подрежда

Как да научим детето на гърне

Независимо дали имате бебе, което никога не е сядало на гърне, или малко детенце, което вече категорично отказва да погледне към гърнето, този безплатен уебинар ще ви помогне да разберете как най-добре да подкрепите детето. Ще научите за подготовката, стъпките за усвояване на нови умения и затвърждаването им, както и какво да правите при най-често срещаните затруднения.

как да научим детето на гърне

Как да подкрепяме самостоятелната игра на детето

Искате ли да имате малко повече време за себе си? Да имате време, в което детето щастливо си играе самичко без да търси внимание или участие от вас? Самостоятелната игра е изключително полезна и важна за децата и в този уебинар ще научите точно как да подкрепите детето – от подготовката на средата, до любящо насърчаване.