fbpx

Научете как да прилагате позитивно възпитание във всякакви ситуации

Курс "Основи на Позитивното Възпитание"

В този курс ще научите принципите на този метод и ще може не само да изградите по-силна връзка с децата, но и ще знаете как да ги подкрепяте да развият лидерство, самостоятелност, отговорност, увереност в собствените способности, емоционална интелигентност, социални и житейски умения. С тези знания и вие ще сте по-спокойни, уверени и щастливи родители!

Курс "Как да спрем да избухваме с децата"

Обуздайте гнева и се освободете от вината – за по-спокойно, приятно и ефективно родителство (и по-спокойни и щастливи деца!)

Този курс ще ви даде нови знания, практически насоки и индивидуална подкрепа, за да разберете факторите, допринасящи за гнeва, раздразнението и притеснението. След курса ще можете да промените много в себе си и в ежедневието, за да се превърнете в родителите, които искате да бъдете.

Здравейте!

Аз съм Деница и когато станах майка, осъзнах колко много въпроси имам за родителството и колко не-любящи са стандартните подходи към децата - с наказания, заплахи, подкупи или награди. Тогава открих и се влюбих в позитивното възпитание (positive discipline), което ми помогна да намирам решения на всякакви ситуации с мили думи и без крещене. Аз станах по-спокойна, по-уверена, по-щастлива и мотивирана да споделя този метод на възпитание с други родители. Днес съм квалифициран родител-преподавател в Асоциацията по Позитивно Възпитание и предлагам курсове, лесни съвети и вдъхновение тук

Деница, водеща на курсове по позитивно възпитание

Отзиви от участници в курса по позитивно възпитание

“Аз съм изключително доволна от курса, научих много повече неща отколкото очаквах. Дори като цяло начинът, по който гледам на взаимоотношенията ми с децата, се промени. Това, което много ме радва, е че се сдобихме с набор от много нови подходи, които да тестваме и вече по-лесно намираме решения в трудните ситуации.”

Гергана (майка на две деца – на 6г. и 1г.)

“Много се радвам, че попаднах на този курс! Това, което за мен е много ценно, са ролевите игри и упражнения, защото всичко се запомня толкова добре. Започнах да прилагам много неща и веднага виждам резултати.”

Веселина (майка на две деца – на 3г и 10м.)

“Благодарим ви за чудесния начин, по който водите обучението и давате възможност на всеки да бъде активен и да извлече позитиви в родителската си роля. Ние виждаме участието си в курса и като инвестиция за настоящето и бъдещето. Ще се връщаме към ученото и занапред.”

Ивайло и Михаела (родители на две деца – на 7г. и 3г.)

ДРУГИ УЕБИНАРИ

Чудите се как позитивното възпитание може да се прилага в конкретни ситуации с децата? Разгледайте тези уебинари и научете ефективни тактики за по-спокойно родителство.

КАК ДА НАУЧИМ ДЕЦАТА ДА ПОДРЕЖДАТ

ДА РАЗБЕРЕМ ДЕТСКАТА АГРЕСИЯ

агресия малко дете удря хапе хвърля