Научете как да прилагате позитивно възпитание във всякакви ситуации с децата

В курса за позитивно възпитание ще научите принципите на този метод и ще може не само да изградите по-силна връзка с децата, но и ще знаете как да ги подкрепяте да развият лидерство, самостоятелност, отговорност, увереност в собствените способности, емоционална интелигентност, социални и житейски умения. С тези знания и вие ще сте по-спокойни, уверени и щастливи родители!

Научно-доказан, световно известен подход

Позитивното възпитание вече е прилагано в хиляди домове и училища по света и е с доказан ефект върху поведението и щастието на децата и техните родители.

50 тактики, които веднага да прилагате в ежедневието

Това са лесни и практични насоки как да реагирате в различни ситуации с децата

Край на съмненията, гнева и чувството на вина

Когато разберете поведението на децата, ще знаете как да действате с любов, твърдост и увереност

Здравейте!

Аз съм Деница и когато станах майка, осъзнах колко много въпроси имам за родителството и колко не-любящи са стандартните подходи към децата - с наказания, заплахи, подкупи или награди. Тогава открих и се влюбих в позитивното възпитание (positive discipline), което ми помогна да намирам решения на всякакви ситуации с мили думи и без крещене. Аз станах по-спокойна, по-уверена, по-щастлива и мотивирана да споделя този метод на възпитание с други родители. Днес съм квалифициран родител-преподавател в Асоциацията по Позитивно Възпитание и предлагам курсове, лесни съвети и вдъхновение тук

Отзиви от участници в курса по позитивно възпитание

ДРУГИ УЕБИНАРИ

Чудите се как позитивното възпитание може да се прилага в конкретни ситуации с децата? Разгледайте тези уебинари и научете ефективни тактики за по-спокойно родителство.

КАК ДА НАУЧИМ ДЕЦАТА ДА ПОДРЕЖДАТ

БЕЗПЛАТНО ВИДЕО:

КАК ДА СПРЕМ ДА ИЗБУХВАМЕ С ДЕЦАТА