fbpx

Индивидуални консултации за родители

Ако търсиш индивидуална помощ в твоя родителски път, моят подход се основава на съпричасност, разбиране и доказани практики от Позитивното Възпитание.

Деница, водеща на курсове по позитивно възпитание

Искаш да усещаш повече увереност и лекота в родителството?

Вече четеш за позитивното възпитание и се опитваш да прилагаш, но не си съвсем сигурна дали си на прав път? Или срещаш предизвикателства и искаш конкретни насоки точно за теб и твоето дете? 

Възможно е да имаш по-хармонична и удовлетворяваща връзка с децата! 

Позволи ми да помогна 🙂

Как мога да съм ти полезна

разбиране

на твоите нужди и поведението на детето

умения

работещи техники от позитивното възпитание

комуникация

как да изразяваш твоите емоции, нужди и граници ясно и с любов

практика

с мен можеш да тренираш новия подход

Предлагани консултации

Безплатна Пробна Консултация (30мин)

Можеш да се възползваш от безплатна пробна консултация. Ще видиш как работи форматът (онлайн разговор), а аз ще разбера как мога да съм ти полезна.

Онлайн Консултация (60мин) - 80лв

След като вече се запознаем чрез безплатната консултация, в тази по-продължителна такава имаме възможност да обсъдим твоите цели, сегашни затруднения, поведение и нужди на детето/децата и точно как ти можеш да го/ги подкрепиш. След нашия разговор ще получиш запис на консултацията и ще поддържаме връзка през чат за доуточняващи въпроси и проследяване.​

консултация по чат

Чат Консултация - 50лв

Подобно на онлайн консултацията, но в чат формат без фиксиран ден и час. В зависимост от темата, може да обсъдим едно предизвикателство в детайл или да разгледаме няколко въпроса и ситуации. 

Обратна връзка от родители

Здравей Деница, радвам се да споделя, че вече успешно прилагаме игровия подход и поканите за сътрудничество и наистина виждаме ефект! Сутрин имаме много по-малко драми и се справяме по-лесно 🩷 Много благодаря отново за подкрепата!
Дени...още по време на консултацията видях ситуацията по нов начин и вече усещах повече разбиране и емпатия към детето. Започнах с промените, които обсъдихме и само за тези десетина дни вече виждам, че детето по-лесно ме чува и далеч по-често стигаме до съгласие. Благодаря за изчерпателните насоки и съвети, определено ще се свържем пак, когато имам нужда 😊
Здравейте, исках отново да ви благодаря за консултацията. Даже гледахме записа отново с мъжа ми и вече имаме единен подход при конфликтите между децата. И двамата чувстваме повече увереност и спокойствие в тези ситуации.

Често задавани въпроси

Какво да очаквам от индивидуалната консултация?

Очаквай разговор, фокусиран върху твоите предизвикателства с детето. Ще обсъдим какъв е бил подходът до тук и как да използваш техники от позитивното възпитание за тази конкретна ситуация.

Как да запазя час за разговор?

Когато последваш бутончетата горе (“изпробвай безплатно” или “резервирай час”) ще видиш моите свободни часове за следващите 14дни и ще можеш директно да си избереш и запазиш удобен час. Автоматично ще получиш линк за онлайн срещата по имейл. Плащането може да бъде завършено след провеждане на консултацията.

Как да се подготвя за консултацията?

Най-добре е да си запишеш темите/въпросите, които искаш да обсъдим и даже конкретни ситуации. Така може да дискутираме точно как протича истинска ситуация, вместо да говорим абстрактно.

Мога ли да променя или отменя консултацията?

Да, в автоматичния имейл за запазен час за консултация има линкове за промяна или отмяна. Ако се наложи да промениш часа за срещата, моля по възможност да го направиш поне 24ч предварително.

На какви теми може да е консултацията?

Най-различни 🙂 Някои от най-често обсъжданите предизвикателства са:

  • детето удря/хапе/блъска
  • детето отказва да сътрудничи
  • затруднения с адаптацията в детската градина
  • мама/тати се затруднява с граници
  • мама/тати се затруднява да запази спокойствие
  • мама и тати нямат съгласие за подход на възпитание или подход в конкретна ситуация

…и още много

Ще може ли да получа насоки за моя въпрос?

В процеса на запазване за час ще имаш възможност да ми пишеш накратко за твоя въпрос/предизвикателство. Ако не съм съвсем сигурна, че мога да съм полезна, ще се свържа с теб по имейл за да уточним или да те насоча към друг специалист.

Предимствата на персонализирана подкрепа

Всяка консултация е съобразена с личните ти нужди и цели. До края на разговора ще имаш конкретни стъпки за подобряване на твоя родителски подход и взаимоотношенията в семейството. 

Ако индивидуалната консултация не е за теб...

Разгледай другите ми ресурси – курсове, уебинари и статии