fbpx

Как да спечелим сътрудничество

Край на "детето не ме слуша" - в този мини-курс ще научите как да увеличите сътрудничеството от детето без викове, заплахи и наказания.

Онлайн курс за родители на деца от 1г до 7г.

детето вече ме слуша

Изтощени ли сте от повтаряне?

Всеки родител иска детето му просто да слуша – как иначе да се справим с безбройните задачи за деня… Как да се грижим за детето, ако то не иска да се преоблича, да се къпе, да излиза, да се прибира, да помага или да приема помощ?!

Сигурно се стараете да сте нежна, търпелива мама, която говори спокойно с мили думи, но въпреки молбите, повтарянето и обясненията детето напълно ви игнорира? Не искате да крещите, да заплашвате, да повтаряте остарели подходи за дисциплиниране….но не знаете какво друго да правите? 

Трудно е да налучкате правилния подход ако самите вие не сте израснали с него. Нормално е да се притеснявате дали трудностите ще продължат или да чувствате, че не се справяте добре. Това не значи, че сте лоши родители или имате лошо дете. Просто ви липсват по-добри стратегии и подкрепа. 

В този курс ще научите как да спечелите сътрудничество:

Основни теми

1. Какво подронва желанието за сътрудничество = “Защо детето не ме слуша”

2. Как да изградим здрава връзка и мотивация за сътрудничество

3. Техники за ефективна комуникация – как да поканим към сътрудничество

защо детето не ме слуша
Страхотни ресурси за възпитание, които могат да повлияят на родителството ви само след една сесия! Горещо го препоръчвам на всеки, който има малко дете.
Евелина Г.
след консултация на тема сътрудничество
Форматът е много приятен и веднага открих стратегии, които да приложа. Практиките, които научих, наистина работят и вече виждам напредък. Препоръчвам на всеки родител, да си даде този шанс да си помогне с нови знания!
Мария Т.
завършила индивидуален курс

Копнеете ли да се разбирате с детето и всичко да се случва по-лесно?

Възможно е! Не, детето няма изведнъж да порасне и да започне да изпълнява всяка молба и команда. Но е възможно вие да разберете по-добре какво го спира и какво го мотивира. Когато комбинирате това с няколко прости стратегии, ще можете да се изразявате така, че то да ви чува. Това напълно ще промени ежедневието ви като родител! Колкото повече сътрудничество имаме с детето, толкова по-спокойни, търпеливи и щастливи са всички в семейството...което ни помага да откликваме на нуждите и да си сътрдуничим!

За какви ситуации е създаден този курс

Фокус не са моменти с тръшкане, агресия или лошо поведение

За мен е, готова съм!

Какво е включено в мини-курса

цена 90лв.

ВИДЕО МАТЕРИАЛИ

Основното съдържание е разделено на 3 модула, които може да гледате (или да слушате) в удобно за вас време. Общо около 2 часа.

Ще имате безсрочен достъп до тези материали.

ИНДИВИДУАЛНА ПОДКРЕПА

След като гледате видео материалите, ще планираме индивидуална среща. В рамките на 60мин ще обсъдим всякакви въпроси и как конретно да приложите наученото с вашите деца, в най-предизвикателните ситуации.

PDF УЧЕБНИК

Към курса има и PDF учебник  + допълнителни материали с обобщение за ежедневно ползване.

БОНУС

Вторият родител участва безплатно – така може да учите и практикувате заедно!

Водещ на курса

Аз съм Деница и когато станах майка, осъзнах колко много въпроси имам за родителството и колко не-любящи са стандартните подходи към децата - с наказания, заплахи, подкупи или награди. Тогава открих и се влюбих в позитивното възпитание, което ми помогна да намирам решения на всякакви ситуации с мили думи и без крещене. Аз станах по-спокойна, по-уверена, по-щастлива и мотивирана да споделя този метод на възпитание с други родители. Днес съм квалифициран родител-преподавател по Позитивно Възпитание и водещ на този курс.

водещ на курс по позитивно възпитание

ДРУГИ РЕСУРСИ

Чудите се как позитивното възпитание може да се прилага в конкретни ситуации с децата? Разгледайте тези уебинари и научете ефективни тактики за по-спокойно родителство.

КАК ДА НАУЧИМ ДЕЦАТА ДА ПОДРЕЖДАТ

КАК ДА НАУЧИМ ДЕТЕТО НА ГЪРНЕ