fbpx

Основи на Позитивното Възпитание

Научете как най-добре да подкрепяте развитието на децата с лекота и радост от родителството.

Курс за родители на деца 1-7г. С групови онлайн срещи 2 Юни - 30 Юли, 2024

Този курс е за вас ако:

Иската да дадете най-доброто начало за емоционалното и интелектуалното развитие на децата

Вярвате, че децата заслужават безгранична любов, дори когато правят грешки

Искате, да ги подкрепяте и окуражавате, вместо да ги наказвате или подкупвате с награди

Притеснявате се да не сте прекалено меки или прекалено строги

Не сте сигурни кога и как по любящ начин да сложите граници

Не изпадайте в паника - има методология, която ще промени живота ви, а именно ПОЗИТИВНОТО ВЪЗПИТАНИЕ! Водещият принцип е да се съчетава твърдост и доброжелателност и да се залага на насърчаването, за да отгледате отговорни, способни, уверени деца, които уважават околните и са способни да изслушват!

Отзиви от участници

В курса по Позитивно Възпитание получих практически насоки, ориентири и идеи за това как мога да реагирам в различни ситуации с детето ми, като поставям определени граници и показвам кое поведение не е приемливо, но без това да се случва на цената на викове, крясъци и стресирано дете.
Деница е изключително отзивчива и готова да даде отговор на всеки възникнал въпрос.
Милена
мама на 2г.момче
Аз съм изключително доволна от курса, научих много повече неща отколкото очаквах. Дори като цяло начинът, по който гледам на взаимоотношенията ми с децата, се промени. Това, което много ме радва, е че се сдобихме с набор от много нови подходи, които да тестваме и вече по-лесно намираме решения в трудните ситуации.
Гергана
Майка на две деца на 6г и 1г

Имате ли нужда от помощ да преминете към по-позитивно възпитание?

Този курс по Позитивно Възпитание е създаден точно за това – за да ви даде прозрения и практически тактики, които може да прилагате веднага с дечица от 1-7г. Ще сте по-уверени родители, знаейки кога, как и защо да поставяте твърди граници, с любов и мили думи. 

Има три основни елемента:

РАЗБИРАНЕ

Как подкрепяме развитието на детето и какво води до по-добри взаимоотношения в семейството

ТАКТИКИ ЗА ДЕЙСТВИЕ

Множество варианти - как да действате, стъпка по стъпка, в различни ситуации и поведение на детето

ПРАКТИКА

Прилагате наученото и обменяте опит с други родители

5 Модула

1. КАКВО Е ПОЗИТИВНО ВЪЗПИТАНИЕ – Основни подходи в родителството; Принципи на позитивното възпитание; Защо не използваме заплахи, наказания, подкупи и награди

2. КАК ДА ПОДКРЕПЯМЕ ДЕЦАТА ПРИ ЕМОЦИИ – Как да развиваме емоционалната интелигеност на децата; Какво да правим преди, по време на и след тръшкане; 

3. ЕФЕКТИВНИ ГРАНИЦИ и СЪТРУДНИЧЕСТВО – Как да поставяме разумни граници с любов и твърдност; Как да спечелим сътрудничество

4. КАКВО ДА ПРАВИМ ПРИ ЛОШО ПОВЕДЕНИЕ – Какво точно е лошо поведение при малките деца и какво го провокира; Какво да правим в момента на лошо поведение и извън него

5. ОТ ТУК НАТАТЪК – Как да насърчаваме децата; Как да приложим наученото; Преговор; План за действие при всякакви ситуации

Каква е цената и какво включва?

Цена 290лв.

ВИДЕО МАТЕРИАЛИ

Основното съдържание е разделено на 5 модула и 22 видеа, които може да гледате (или да слушате) в удобно за вас време. Общо около 7,5 часа.

5 ГРУПОВИ СРЕЩИ

Начална среща-въведение в Неделя, 2 Юни от 11:00, след това всяка втора Неделя (16, 23, 30 Юни, 17 и 28 Юли) пак от 11:00 за упражнения и дискусии (ще бъдат записани).

30 ДНИ ПОДКРЕПА

След началото на курса, имате 60 дни подкрепа през Вайбър група – да задавате въпроси по всяко време, да споделяте ситуации и впечатления и да се учите от опита и на другите родители

PDF УЧЕБНИК

Към всеки модул има и PDF учебник, а на края на курса получавате допълнителни материалии с обобщение за ежедневно ползване.

БОНУС

Вторият родител участва безплатно – така може да учите и практикувате заедно!

ОЩЕ БОНУСИ

Достъп до три уебинара: “Да разберем детската агресия”, “Как да научим детето да подрежда” и  “Как да научим детето да играе само” на обща стойност 120лв.

Здравейте!

Аз съм Деница и когато станах майка, осъзнах колко много въпроси имам за родителството и колко не-любящи са стандартните подходи към децата - с наказания, заплахи, подкупи или награди. Тогава открих и се влюбих в позитивното възпитание, което ми помогна да намирам решения на всякакви ситуации с мили думи и без крещене. Аз станах по-спокойна, по-уверена, по-щастлива и мотивирана да споделя този метод на възпитание с други родители. Днес съм квалифициран родител-преподавател в Асоциацията по Позитивно Възпитание и водеща на този курс.

Още отзиви от участници

Много се радвам, че попаднах на този курс по позитивно възпитание! Това, което за мен е много ценно, са ролевите игри и упражнения, защото всичко се запомня толкова добре. Започнах да прилагам много неща и веднага виждам резултати.
Веселина
Майка на две деца на 3г и 10м
Благодарим ви за чудесния начин, по който водите обучението и давате възможност на всеки да бъде активен и да извлече позитиви в родителската си роля. Ние виждаме участието си в курса и като инвестиция за настоящето и бъдещето. Ще се връщаме към ученото и занапред.
Ивайло и Михаела
Родители на две деца на 7г и 3г

Въпроси?

Ако имате въпроси, моля да се свържете с мен на denitsa@milidumi.com.

Споделете възраста на вашето детенце/деца и какво мотивира участието ви в курса.

По желание може да проведем кратка среща онлайн за да обсъдим вашите въпроси и очаквания за курса. 

Този курс има гаранция за качество – ако до 24 часа след първата среща прецените, че курсът не е за вас, получавате 100% от таксата за курса обратно.

Специална Отстъпка

Покани Приятел и Спести

Споделете курса с приятел(и) и  всички получавате 15% отстъпка.

215лв.

Ранно Записване

Регистрирайте се и заплатете таксата до 11ти Януари, за да получите 10% отстъпка.

260лв.

Покани Приятел и Спести

Споделете курса с приятел(и) и  всички получавате 15% отстъпка.

247лв.

УЕБИНАРИ

Чудите се как позитивното възпитание може да се прилага в конкретни ситуации с децата? Разгледайте тези уебинари и научете ефективни тактики за по-спокойно родителство.

как да научим детето на гърне

БЕЗПЛАТНО ВИДЕО

КАК ДА НАУЧИМ ДЕТЕТО НА ГЪРНЕ

ДА РАЗБЕРЕМ ДЕТСКАТА АГРЕСИЯ

агресия малко дете удря хапе хвърля