fbpx

Как да спрем да избухваме с децата

Научете как да се освободите от гнева и вината за по-спокойно, приятно и ефективно родителство (и по-спокойни и щастливи деца!)

Онлайн курс за родители на деца на всякаква възраст. Старт на 21 Април, 2024

Имате ли нужда от помощ за да запазите спокойствие?

Родителството е трудно, най-вече защото изисква от нас да контролираме своите собствени емоции и реакции, за да бъдем добър пример за децата и да откликнем на техните нужди и емоции. Никога не е късно да развием своята емоционална интелигентност. Когато разберем факторите, допринасящи за нашия гняв и раздразнение, може да променим много в себе си и в ежедневието, за да се превърнем в родителите, които искаме да бъдем.

5 Модула

1. ОСНОВИ – Как работят емоциите; Какво се случва с нервната система, когато избухваме
2. ВЪНШНИ ФАКТОРИ – Ежедневие; Стрес; Тревожност
3. ВЪТРЕШНИ ФАКТОРИ и ЕМОЦИИ – Нашето детство; Вътрешен глас; Как да се справяме с гнева и вината
4. ТРУДНИ СИТУАЦИИ С ДЕЦАТА – Очаквания и поведението на децата; Крещене и поправка

5. ОТТУК НАТАТЪК – Как да приложим наученото; Как да си съставим план за действие

Както винаги, научих много ценни неща! Вече знам точно върху какво да се фокусирам, за да имам повече търпение с децата и да се чувствам по-уверена. По-лесно разпознавам, когато имам нужда от помощ, и действам преди да избухна.
Тина Х.
завършила индивидуален курс
Форматът е много приятен и веднага открих стратегии, които да приложа. Практиките, които научих, наистина работят и вече виждам напредък. Препоръчвам на всеки родител, да си даде този шанс да си помогне с нови знания!
Мария Т.
завършила индивидуален курс

Позитивното Възпитание започва с нашето спокойствие

Само когато сме спокойни, може да се свържем с децата, да разберем какво се случва с тях в някоя трудна ситуация, да ги подкрепим с емпатия или да поставим граница с мили думи. Ако искате да възпитавате с любов, започнете със себе си!

Знаете как е правилно да реагирате, но не успявате, защото си изпускате нервите?

Смятате, че е трудно да го промените, защото сте емоционален човек? Чувствате, че не сте достатъчно добри родители? Притеснявате се, че проваляте децата си, когато не контролирате адекватно собствените си емоции? 

И аз бях там! Крещях на сина ми (тогава на 1г) и после се чувствах превъзмогната от вина. Обърнах се към позитивното възпитание и себеразвитие и открих, че с нови знания, разбиране и практически инструменти всеки може да стане по-спокоен родител. 

Този курс е за всички, които знаят, че трябва да бъдат по-спокойни, за да отгледат добре адаптирани, щастливи деца, но се борят със собствените си емоции и нива на стрес.

Какво е включено в курса

Цена 99лв.

3 ОНЛАЙН СРЕЩИ

На 21, 25 и 28 Април от 15:00-16:30. (срещите ще бъдат записани и ако не участвате на живо, може да ги гледате по-късно).

ВИДЕО МАТЕРИАЛИ

Основното съдържание е разделено на 5 модула, които може да гледате (или да слушате) в удобно за вас време. Общо около 3,5 часа.

PDF УЧЕБНИК

Към всеки модул има и PDF учебник, а на края на курса получавате допълнителни материали с обобщение за ежедневно ползване.

30 ДНИ ПОДКРЕПА

След началото на курса, имате 30 дни подкрепа през Вайбър група – да задавате въпроси, да споделяте ситуации и впечатления и да се учите от опита и на другите родители (ще се уверите как на всички ни е трудно)

БОНУС

Вторият родител участва безплатно – така може да учите и практикувате заедно!

Този курс има гаранция за качество. Ако участвате в срещата, гледате материалите и прецените “не научих нищо полезно и приложимо”, може да получите 100% от таксата обратно. (Валидно за 45 дни след началото на курса).

Водещ на курса

Аз съм Деница и когато станах майка, осъзнах колко много въпроси имам за родителството и колко не-любящи са стандартните подходи към децата - с наказания, заплахи, подкупи или награди. Тогава открих и се влюбих в позитивното възпитание, което ми помогна да намирам решения на всякакви ситуации с мили думи и без крещене. Аз станах по-спокойна, по-уверена, по-щастлива и мотивирана да споделя този метод на възпитание с други родители. Днес съм квалифициран родител-преподавател в Асоциацията по Позитивно Възпитание и водещ на този курс.

водещ на курс по позитивно възпитание

ДРУГИ РЕСУРСИ

Чудите се как позитивното възпитание може да се прилага в конкретни ситуации с децата? Разгледайте тези уебинари и научете ефективни тактики за по-спокойно родителство.

КАК ДА НАУЧИМ ДЕЦАТА ДА ПОДРЕЖДАТ

КАК ДА НАУЧИМ ДЕТЕТО НА ГЪРНЕ