fbpx

Онлайн Курсове за Родители

Възможност за включване в групови или индивидуални курсове за гледане в удобно време

Как да спрем да избухваме с децата

Възможно е да възпитавате децата си мирно и без гняв.

Независимо дали крещите, защото децата не искат да слушат, дали сте претоварени от родителството, или просто сте на края на силите си, този курс може да ви помогне. (Ако пък не откриете полза, ще получите 100% от таксата обратно!)

Ще откриете знанията, от които се нуждаете, за да станете по-спокоен и щастлив родител като цяло:

В тази онлайн програма ще можете да запазите спокойствие, когато животът стане хаотичен, да крещите по-малко и да изградите по-силни взаимоотношения с децата си.

Основи на Позитивното Възпитание

Родителството е трудно, особено когато не сте сигурни дали сте на прав път и дали наистина подкрепяте детето, когато се чудите дали сте прекалено меки или строги, когато не знаете как точно да поставяте граници или да се справите с емоционалните изблици на детето.

Но това не трябва да продължава така. 

Всичко, от което се нуждаете, е повече разбиране за развитието на детето, няколко нови инструмента… и малко практика и подкрепа! Точно това ще откриете в курса “Основи на Позитивното Възпитание”. Ще научите:

Родителството с повече любов, свързаност и сътрудничество е само на един клик разстояние!

защо детето не ме слуша

Как да спечелим сътрудничество
(мини-курс)

Всеки родител иска детето му просто да слуша – как иначе да се справим с безбройните задачи за деня…  Как да се грижим за детето, ако то не иска да се преоблича, да се къпе, да излиза, да се прибира, да помага или да приема помощ?!

Трудно е да налучкате правилния подход ако самите вие не сте израснали с него. Нормално е да се притеснявате дали трудностите ще продължат или да чувствате, че не се справяте добре. Това не значи, че сте лоши родители или имате лошо дете. Просто ви липсват по-добри стратегии и подкрепа.

В този курс ще научите как да спечелите сътрудничество:

Отзиви от участници в курсовете:

отзив за курс за родители
обратна връзка за курс за родители

Здравейте, аз съм водещата на курсовете!

Аз съм Деница и когато станах майка, осъзнах колко много въпроси имам за родителството и колко не-любящи са стандартните подходи към децата - с наказания, заплахи, подкупи или награди. Тогава открих и се влюбих в позитивното възпитание (positive discipline), което ми помогна да намирам решения на всякакви ситуации с мили думи и без крещене. Аз станах по-спокойна, по-уверена, по-щастлива и мотивирана да споделя този метод на възпитание с други родители. Днес съм квалифициран родител-преподавател по Позитивно Възпитание и предлагам курсове, лесни съвети и вдъхновение тук.